Winkelwagen Geen producten

Persoonlijk advies!

+31857842367
Bel ons op +31(0)855607135

We staan u te woord op werkdagen van 10.00 tot 16.00.


Mail ons op td@123satelliet.nl
We beantwoorden uw mail binnen 24 uur.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk


Wij verzenden ook  naar!

Benelux

Zone 1 €4,95, vanaf 20€ gratis.

Buitenland

Zone 2 € 8,95
Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland
Zone 3 € 19,95
Oosterijk, Tsjechië,Denemarken, Hongarije, Polen, Zwitserland
Zone 4 € 29,95
Bulgarije, Kroatië, Estland, Finland, Ierland, italië, Letland, Litouwen, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Spanje, Zweden
 

Garantie & retour

RetournerenU heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via verkoop@123satelliet.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren


 Redenen voor niet-volledige terugbetaling:
  1. Product is niet in originele verpakking terug gestuurd. Hiervoor zal minimaal 80% van het orginele aankoopbedrag  vergoed worden. Het product kan immers niet meer "als nieuw"verkocht worden en zal bij 2de Kans terecht komen.
  2. Product is met krasjes of gebruikerssporen terug gestuurd. Hiervoor zal minimaal 75% van het orginele aankoopbedrag vergoed worden. Het product kan immers niet meer "als nieuw"verkocht worden en zal bij de 2e kans terecht komen.
  3. Product is niet compleet terug gestuurd. Hiervoor zal minimaal 80% van het orginele aankoopbedrag vergoed worden en aanvullend de kosten voor de ontbrekende onderdelen. Denk hierbij aan ontbrekende afstandbedieningen, aansluitkabels etc

Verzendkosten retour

wanneer wel?
Bij ontvangst van een defect apparaat heeft u recht op teruggave van uw verzendkosten aangezien u het naar ons terug moet sturen om het na te laten kijken.

Wanneer niet?
U krijgt van ons geen vergoeding op het moment dat u het herroepingsrecht gebruikt, aangezien het uw keuze is het apparaat te retourneren omdat het niet aan uw wensen zou voldoen.
Daarnaast krijgt u ook geen vergoeding op het moment dat u een defect aangeeft waar daadwerkelijk geen defect  geconstateerd is door ons. Dit zien wij veel bij ontvangers en LNB's en het gaat hier vaak om een verkeerde settings of het verkeerd uitrichten van de LNB.

LET OP! De vergoeding die wij uitkeren voor het vergoeden van verzendkosten, is het basisbedrag zonder extra verzekering enz en deze bedraagt normaal maximaal EU 6,95.

Retouradres:
Als u wilt afzien van uw aankoop dan graag het product retour sturen met vermelding van uw naam en bestelnummer naar het volgende adres.

123Satelliet.nl
Vlambloem 85 F
3068 JG Rotterdam

 
Denken en doen, voelen en beproeven, gemak en overzicht, maar nog belangrijker ; vertrouwen!

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Verzendkosten details 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2016 - 123Satelliet.nl Algemene Voorwaarden Privacy Policy Link Partners

De waardering van www.123satelliet.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 3795 reviews.